proef nu
close

Proef nu

Vul hier jouw bedrijfsgegevens in en krijg gratis een Crazy Good proefpakket

Crazy good....

Het klimaat verandert te snel en de aarde warmt steeds verder op. Als we niets doen, is de helft van alle landbouwgrond en koffie- en theeplantages over dertig jaar ongeschikt. Het wordt simpelweg te warm voor deze planten. De oorzaak is te veel CO2 in de lucht. Dit moet er dus uit en daar kunnen de plantages bij helpen. Planten en bomen nemen CO2 op uit de lucht en slaan het op in de bodem.
Met de nieuwe landbouwmethode Carbon Farming wordt tot maar liefst acht keer meer CO2 opgenomen en opgeslagen door de gewassen.

Ons doel is alle 15 miljoen hectare koffie- en theeplantages om te bouwen tot CO2-slurpende Wonder Farms. Zo gaan we samen klimaatverandering tegen. Jij hoeft alleen maar te genieten van de lekkerste koffie en thee van onze boeren, die hier natuurlijk eerlijk voor zijn betaald. Dat noemen wij ‘Crazy Good Coffee & Tea’.

Om onze doel te bereiken heeft We Wonder Company drie pijlers opgesteld waarop wij crazy good zijn namelijk Crazy good for the planet, Crazy good for the people, Crazy good for the tastebuds