proef nu
close

Proef nu

Vul hier jouw bedrijfsgegevens in en krijg gratis een Crazy Good proefpakket

Crazy good for your tastebuds

Koffie en thee moeten vooral lekker zijn! Al onze producten zijn beoordeeld met MINIMAAL EEN 8,5 OP SMAAK! Wij werken met de lekkerste premium ingrediënten. 100% Biologisch! Spannend en vers. Ambachtelijk bereid. Met onze unieke ROAST & DELIVER METHODE leveren wij koffiebonen kort na het branden écht vers. Dus geen maandenlange opslag in magazijnen. Het uitgebreide assortiment biedt voor ieder wat wils. Met Wonder Beans® en Wonder Leaves® ben jij verzekerd van topkwaliteit!

Over smaak valt niet te twisten, over kwaliteit wel!

Smaak is voor iedereen anders. Kwaliteit niet, dat is voor iedereen hetzelfde. Alle Wonder Beans® koffie en Wonder Leaves® thee zijn 100% biologisch en van zeer hoge kwaliteit. Voor de lekkerste koffie zijn de beste koffiebessen nodig. Mooi rijp. Zorgvuldig met de hand geplukt door de boer. Met een hoge kwaliteitsscore. Al onze koffie is premium of zelfs speciality kwaliteit! Langzaam en ambachtelijk gebrand door onze brandmeesters. Van zeer licht gebrand voor rijke complexe smaken tot donker voor een robuuste kop. Roast & Deliver; wij leveren je de verse bonen kort na het branden.

Wonder Leaves® thee komt van onze Wonder Farms in Sri Lanka. De theeplanten krijgen voldoende rust om mooie verse jonge groene theebladeren te maken. Dit zorgt voor hoge kwaliteit thee, met de hand geplukt. Verrijkt met natuurlijk 100% Biologische vruchten en specerijen. Vol in geur. Puur van smaak. Net als de zuid afrikaanse Rooibos, Moringa en infusions. Delicaat en verrassend.

Voor welke smaak of verpakking je ook kiest, met Wonder Beans® koffie en Wonder Leaves® thee kies je voor hoge kwaliteitsproducten, daar valt niet over te twisten!

Is niet alle koffie en thee van hoge kwaliteit?

Nee, zeker niet! Ten eerste is de meeste koffie en thee niet biologisch. Bij de productie gebruikt men chemische bestrijdingsmiddelen en kunstmest. Ongezond en aangetoond kankerverwekkend. Daarnaast zijn er veel verschillende kwaliteitsniveaus.Sommige koffiebessen bevatten schimmels, zijn aangetast door insecten of zijn niet goed gegroeid. Maar alles wordt geplukt. Deze mindere en slechte kwaliteit koffie plukt men meestal machinaal en komt voor lagere prijzen in de supermarkten. Vaak snel en donker gebrand om de slechte kwailteit te maskeren. De premium en specialty koffies worden zorgvuldig met de hand geplukt. Deze kwaliteit gaat naar ambachtelijke koffiebranders, zoals Wonder Beans®.
Voor thee is het niet anders. Van jonge mooie theebladeren, tot ouder en beschadigd. Zorgvuldig met de hand geplukt, of machinaal waarbij alle bladeren meegaan. Hoe groter het theeblad, hoe beter de kwaliteit doorgaans. Voor Wonder Leaves® is dat anders. Ook de fijne thee is van hoge kwaliteit. Deze is bewust fijngesneden om te kunnen verwerken in onze 100% papieren theezakjes. Grotere theebladeren beschadigen het papieren theezakje waardoor de thee los komt. Om dit te voorkomen bevatten theezakjes met grotere bladeren plastic! Met iedere kop thee krijg je dan 1,5 miljard stukjes microplastic in je lichaam. Erg ongezond!

Voor ieder wat wils!

Kies uit een breed en spannend assortiment Wonder Beans® koffie en Wonder Leaves® thee. Uit smaak, verpakkingsvorm en prijs. Iedereen kan zich aansluiten bij the climate positive movement!

Bijzondere goede verpakkingen

Voor koffie en thee is een goede verpakking van groot belang. Met “goed” bedoelen we dan niet alleen duurzaam. De verpakking moet de koffie en thee ook goed beschermen. Tegen lucht, waardoor het snel verouderd. Tegen licht en vocht. Allemaal vijanden van kwaliteit. Naast dat al onze verpakkingen super duurzaam en circulair zijn, bieden ze een perfecte bescherming. Alle verpakkingen zijn uitvoerig getest door verpakkingsspecialisten. Om zo de perfecte kwaliteit ook perfect te houden.
Wel heb jij hierin ook een verantwoordelijkheid! Bewaar alle producten op een koele en droge plek. Volg altijd de bewaarinstructies op de verpakking. Je kunt dan blijven genieten van de lekkerste koffie en thee!