close

Proef nu

Vul hier jouw gegevens in en vraag een crazy good proefpakket aan!

De noodzaak

De mens stoot veel te veel CO2 uit, waardoor er te veel in de lucht komt en de aarde steeds verder opwarmt. Als we hier niets aandoen, gaat de klimaatverandering te snel met alle rampzalige gevolgen van dien. Dit is de conclusie van het IPPC van de Verenigde Naties, die het ‘code rode voor de mensheid’ noemt. Best serieus dus.

Wat kunnen wij doen?

We kunnen simpelweg twee dingen doen. Minder CO2 uitstoten, maar dan is het probleem nog niet opgelost. Er zit namelijk al te veel CO2 in de lucht. En dat moet weer worden opgeslagen in de grond waaruit het juist is vrijgekomen door de verbranding van fossiele brandstoffen. Een tweede optie is CO2 op te slaan: we moeten klimaatpositief worden.

Echt impact maken kan alleen als je met heel veel mensen samenwerkt. Maar ook alleen als het makkelijk is. Zonder concessies. Wat wij noemen: just over a cup of coffee or tea. Samen drinken wij heel veel koffie en thee van plantages die kunnen bijdragen het tegengaan van klimaatverandering door deze te veranderen in CO2-slurpende Carbon Wonder Farms. Iets wat ook door de Verenigde Naties wordt onderschreven als effectieve methode in de strijd tegen klimaatverandering. Onze missie is om alle 15 miljoen hectare koffie- en theeplantages ter wereld om te bouwen naar CO2-slurpende Carbon Wonder Farms. Om zo maximaal CO2 op te slaan en echt bij te dragen aan positieve klimaatverandering! Samen met de boeren en samen met jou!

Volg onze klimaat positive missie

Wil jij op de hoogte blijven van onze klimaat positieve missie? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Ook kun je onze schitterende We Wonder Merch kopen! Hiermee word je echt een onderdeel van de climate positive movement

Nieuwsbrief
Blijf op up-to-date met Wonder Beans' nieuwsbrief en aanbiedingen via je e-mail.
E-mailadres