proef nu
close

Proef nu

Vul hier jouw bedrijfsgegevens in en krijg gratis een Crazy Good proefpakket

Uiteraard bent je opzoek naar de lekkerste koffie en thee, met het grootste gemak. Dat is precies wat wij bieden. Ons doel is om klimaatverandering tegen te gaan, simpelweg door te genieten van de lekkerste koffie en thee. Ook het woord ‘simpelweg’ nemen wij heel serieus. Duurzaamheid kent bij ons geen concessies!

Meer dan koffie en thee

Met Wonder Beans en Wonder Leaves kies je voor de lekkerste koffie en thee. Uiteraard hebben we ook alle ingrediënten die erbij horen, zoals suiker, creamer, cacao, roerstaafjes en servies. Maar misschien heb je nog meer zaken nodig binnen je organisatie, bijvoorbeeld frisdrank, soep, schoonmaakartikelen en kantoorartikelen. Niets is zo zonde om CO2 uitstoot te verspillen met meerdere leveringen van verschillende leveranciers. Iedere kilometer van een vrachtwagen betekent zo’n 700 gram onnodige CO2-uitstoot! Dit kunnen we samen gemakkelijk besparen. Daarom bieden wij een ruim aanbod aan artikelen onder één dak en bezorgd met één vrachtwagen. Dit doen wij in samenwerking met onze voorkeursdealers en helemaal gratis.

Koffiezetsystemen

Voor de lekkerste kop koffie heb je meer nodig dan alleen de beste ingrediënten. Een goed koffiezetsysteem mag niet ontbreken. Bij de We Wonder Company hebben we een uitgebreid assortiment; van professionele espresso zetsystemen voor locaties met hoge doorloop, tot kleinere zetsystemen voor in de vergaderruimtes. Jij kiest het systeem dat volledig aansluit bij jouw wensen en behoeften, onze adviseurs helpen je daar graag bij. Uiteraard zijn al onze koffiezetsystemen van hoge kwaliteit en gaan ze lang mee, wel zo duurzaam. Nieuwsgierig? Neem alvast een kijkje!

24/7 technische service

Het belangrijkste van de warme drankenvoorziening is dat deze werkt. Daarom hebben we een landelijke dekking met technisch specialisten die 24/7 beschikbaar zijn. Afhankelijk van jouw wensen stellen we een passend servicepakket samen. Onze adviseurs helpen je hierbij graag.