close

Proef nu

Vul hier jouw gegevens in en vraag een crazy good proefpakket aan!

Koffie en thee moeten vooral lekker zijn! Al onze producten zijn beoordeeld met minimaal een 8,5 op smaak!  Wij werken met de lekkerste premium ingrediënten. 100% Biologisch! Spannend en vers. Ambachtelijk bereid.

Met onze unieke roast & deliver methode leveren wij koffiebonen kort na het branden écht vers. Dus geen maandenlange opslag in magazijnen. Het uitgebreide assortiment biedt voor ieder wat wils. Met Wonder Beans en Wonder Leaves ben jij verzekerd van topkwaliteit!

Ik wil deze koffie op kantoor Ik wil deze koffie thuis

Verse koffie

Wonder Beans is koffie van premium kwaliteit. Met heerlijke aroma's en intense smaak. Altijd vers, altijd biologisch en bovenal altijd lekker.

Delicate thee

Wonder Leaves thee is hoge kwaliteit thee met een delicate en verfijnde smaak. Met kalmerende aroma's en subtiele smaken. Kom tot rust met elke kop. 

100% biologisch

Alle Wonder Beans koffie en Wonder Leaves thee zijn 100% biologisch en Skal gecertificeerd. Dit is niet alleen goed voor de planeet, maar ook voor jouw taste buds!

Biologische koffie en thee bieden namelijk een betere smaakbeleving. Onze koffie en thee worden op een natuurlijke wijze verbouwd, zonder het gebruik van schadelijke pesticiden en chemicaliën. Dit resulteert in een zuiverheid en puurheid van smaak die je proeft bij iedere slok.

De mooiste koffiebessen

Voor de lekkerste koffie zijn de beste koffiebessen nodig. Mooi rijp. Zorgvuldig met de hand geplukt door de boer. Met een hoge kwaliteitsscore. De essentie van de smaak van koffie ligt namelijk verborgen in de koffiebessen. Al onze koffie is premium of zelfs speciality kwaliteit!

De fijnste theebladeren

De smaak van thee wordt in grote mate bepaald door de kwaliteit van de theebladeren. Elk blaadje heeft zijn eigen unieke smaakprofiel. Van subtiel en bloemig tot krachtig en robuust, de theebladeren vormen de essentie van de betoverende smaakbeleving van thee.

Roast & Deliver

Onze Wonder Beans koffie wordt langzaam en ambachtelijk gebrand door onze brandmeesters. Van zeer licht gebrand voor rijke complexe smaken tot donker voor een robuuste kop. Roast & Deliver; wij leveren je de verse bonen kort na het branden.

Proef de natuur

Onze Wonder Leaves theeën worden verrijkt met natuurlijk 100% biologische vruchten en specerijen. Vol in geur. Puur van smaak. Net als de Zuid-Afrikaanse Rooibos, Moringa en infusions. Delicaat en verrassend. Uiteraard zijn al onze theeën non-GMO en 100% plasticvrij.