close

Proef nu

Vul hier jouw gegevens in en vraag een crazy good proefpakket aan!

Join the Climate Positive Movement! Ben je op zoek naar een baan waarbij je een positieve impact maakt op de planeet? Dan zit je bij We Wonder Company goed! Hieronder zie je al onze openstaande vacatures. Heb je interesse? Stuur dan je CV + motivatiebrief naar info@wewondercompany.com om daarna uitgenodigd te worden voor een kop klimaat positieve koffie of thee bij ons op kantoor!

Over ons

Wij zijn de We Wonder Company. Wij doen alles net even anders. Zo zijn we een startup, maar hebben we de financiële zekerheid van een succesvol familiebedrijf dat achter ons zit. We zijn gestart vanuit een liefde voor - en expertise in - koffie, maar met een nog grotere passie om de wereld te verbeteren. We vinden CO2-cijfers belangrijker dan omzetcijfers. En zo kunnen we nog wel even doorgaan. We zoeken talenten om We Wonder te versterken. Talent met de juiste skills, maar vooral met de juiste mindset, die zich voor de volle 100% voor onze missie wil inzetten. En die missie is het ombouwen van alle 15 miljoen hectare koffie- en theeplantages naar CO2-slurpende Wonder Farms. Hiermee zijn we gestart vanuit de We Wonder Company.

Ons doel is klimaatverandering tegen te gaan. Niet alleen door minder CO2 te uit te stoten, maar door met onze productketen méér CO2 op te nemen dan we uitstoten. Kortgezegd: we creëren een klimaatpositieve keten. Hoe wij dit doen? Met de landbouwmethode Carbon Farming kan tot acht keer meer CO2 worden opgenomen dan bij reguliere plantages. Daarnaast gaan we heel ver in het minimaliseren van onze eigen CO2-uitstoot. Zo wordt de productketen echt klimaatpositief. En onze klanten hoeven daar uiteraard geen concessies voor te doen; die genieten gewoon van de lekkerste koffie en thee!

Onze Vacatures

Open Solicitatie


De We Wonder Company zoekt altijd mensen die zich willen aansluiten bij “the climate positive movement”. Door het verkopen van koffie en thee aan bedrijven en instellingen bestrijden we samen klimaatverandering. De We Wonder Company is sinds mei dit jaar officieel live, maar achter deze startup zit een gerenommeerde koffie- en thee specialist met decennia ervaring en meer dan 100 medewerkers. Dit geeft We Wonder Company de nodige stabiliteit en zekerheid, maar biedt je tegelijkertijd de ruimte om te ondernemen. Er is gekozen om een aparte startup te beginnen in plaats van vermenging met het grote bedrijf, omdat wij er van overtuigd zijn dat echt impact maken snelheid en zelfstandigheid vereist. Zonder rekening te hoeven houden met de bestaande processen en verwachtingen; alleen maar doen wat juist is om de missie te volbrengen. Namelijk: een sterke commerciële organisatie opbouwen, met als doel de koffie- en theeketen klimaatpositief te maken.

Heb jij intrensieke motivatie om bij te dragen aan positieve klimaatverandering en wil jij dat graag bij We Wonder doen? Stuur dan jouw CV, motivatie naar info@wewondercompany.com en laat ons ook weten wat je zou willen doen en wie weet drinken wij een kop klimaat positieve koffie en thee met jou!