proef nu
close

Proef nu

Vul hier jouw bedrijfsgegevens in en krijg gratis een Crazy Good proefpakket

Wie zijn wij? Wij zijn de We Wonder Company

De We Wonder Company is ontstaan vanuit de wens om onze mooie planeet op een goede manier over te dragen aan toekomstige generaties. Vanuit het geloof dat we de aarde niet hebben geërfd van onze grootouders, maar lenen van onze kinderen en kleinkinderen. Maar hoe kun je bijdragen aan zo’n enorm probleem? We started to wonder…. en de WeWonder Company was geboren.

De Climate Positive Movement

De mens stoot veel te veel CO2 uit, waardoor er te veel CO2 in de lucht komt en de aarde steeds verder opwarmt. Als we hier niets aandoen, gaat de klimaatverandering te snel met alle rampzalige gevolgen van dien. Dit is de conclusie van het onderzoeksinstituut IPPC van de Verenigde Naties, die het ‘code rood voor de mensheid’ noemt. Best serieus dus.

We kunnen simpelweg twee dingen doen. Minder CO2 uitstoten, maar dan is het probleem nog niet opgelost. Er zit namelijk al te veel CO2 in de lucht. Dit moet weer worden opgeslagen in de grond waaruit het juist is vrijgekomen door de verbranding van fossiele brandstoffen.

Een tweede optie is meer CO2 op te slaan: we moeten klimaatpositief worden. Echt impact maken kan alleen als je met heel veel mensen samenwerkt. Maar ook alleen als het makkelijk is. Zonder concessies. Wat wij noemen: just over a cup of coffee or tea. Samen drinken wij heel veel koffie en thee van plantages die kunnen bijdragen aan het tegengaan van klimaatverandering. Door oor deze om te bouwen naar CO2-slurpende Carbon Farms. Iets wat ook door de Verenigde Naties wordt onderschreven als effectieve methode in de strijd tegen klimaatverandering.

Meer weten over We Wonder Company

Wil jij meer weten over de We Wonder Company en onze missie? Kijk dan rond op onze website om meer te leren over onze boeren, onze impact en onze producten. Schrijf je ook in voor onze nieuwsbrief om op de hoogste te blijven van het laatste nieuws rondom We Wonder Company

Nieuwsbrief
Blijf op up-to-date met Wonder Beans' nieuwsbrief en aanbiedingen via je e-mail.
E-mailadres