close

Proef nu

Vul hier jouw gegevens in en vraag een crazy good proefpakket aan!

We Wonder Company biedt u volledige ontzorging op het gebied van koffie, thee en nog veel meer! De lekkerste smaak, goed voor het klimaat en met de beste service, dat is wat u van ons kunt verwachten. Hoe wij dit doen? Wij leggen het je graag uit!

Volledige ontzorging

Wij ontzorgen uw organisatie volledig. Hebben jullie 10 of 20.000 medewerkers? Voor iedere situatie hebben wij een oplossing. Uiteraard helpen wij u graag om te komen tot de beste oplossing. 

  Koffiezetsystemen voor elk type bedrijf
  Voorzien in alle behoeftes voor koffie & thee
  Ruim assortiment met alles voor uw bedrijf
  Landelijke technische service
  Ervaren monteurs die preventief onderhoud doen

Hulp bij keuze

Klimaat positieve & circulaire koffievoorziening 

Ontdek moeiteloos een klimaat-positieve & circulaire koffie- en theevoorziening! Het is van cruciaal belang: maar liefst 75% van zowel medewerkers als bezoekers verwacht dat bedrijven en instellingen zich actief inzetten voor een duurzame wereld. Jouw bedrijf is geen uitzondering. Met Wonder Beans koffie en Wonder Leaves thee demonstreer je niet alleen jullie toewijding aan klimaatpositiviteit, maar trakteer je iedereen ook op de meest heerlijke koffie en thee zonder enige moeite.


  Klimaatpositief: meer opruimen dan uitstoten
 Volledig circulaire verpakkingen
  Jouw impact in een persoonlijk dashboard
  Ondersteunen ombouwen naar Wonder Farms
  Zelf kiezen in welk project je investeert

Ik wil impact maken

Een aantal van onze klanten

Vast aanspreekpunt

Natuurlijk geeft jullie persoonlijke dashboard alle beenodigde inzichten, maar niets gaan boven persoonlijk contact! Daarom heeft iedere klant een vast aanspreekpunt. Kennismaken met de adviseur in jullie regio, neem dan snel contact met ons op

Persoonlijk gesprek