proef nu
close

Proef nu

Vul hier jouw bedrijfsgegevens in en krijg gratis een Crazy Good proefpakket

Alles voor uw organisatie

Uiteraard ben je op zoek naar de lekkerste koffie en thee, met het grootste gemak. Dat is precies wat wij bieden. Ons doel is om klimaatverandering tegen te gaan, simpelweg door te genieten van de lekkerste koffie en thee. Ook het woord ‘simpelweg’ nemen wij heel serieus. Duurzaamheid kent bij ons geen concessies.

Groot assortiment

Met Wonder Beans en Wonder Leaves kies je voor de lekkerste koffie en thee. Uiteraard hebben we ook alle toebehoren, zoals suiker, creamer, cacao, roerstaafjes en servies. Maar misschien gebruik je nog meer producten binnen je organisatie, bijvoorbeeld frisdrank, soep, schoonmaakartikelen of kantoorartikelen. Zonde om CO2 uitstoot te verspillen aan meerdere leveringen van verschillende leveranciers. Iedere kilometer van een vrachtwagen betekent zo’n 700 gram onnodige CO2-uitstoot. Dit kunnen we samen gemakkelijk besparen. Daarom bieden wij een ruim aanbod aan artikelen onder één dak. Gratis bezorgd met één vrachtwagen. 

Ruim assortiment koffiezetsystemen      

Voor de lekkerste kop koffie heb je meer nodig dan alleen de beste ingrediënten. Een goed koffiezetsysteem mag niet ontbreken. Bij de We Wonder Company heb je een ruime keuze uit professionele espresso zetsystemen voor locaties met hoge doorloop, tot kleinere zetsystemen voor in de vergaderruimtes. Jij kiest het systeem dat volledig aansluit bij jouw wensen en behoeften, onze adviseurs helpen je daar graag bij. Uiteraard zijn al onze koffiezetsystemen van hoge kwaliteit en gaan ze lang mee, wel zo duurzaam. Nieuwsgierig? Neem alvast een kijkje.  

24/7 Technische service

Het belangrijkste van de warme drankenvoorziening is dat deze werkt. Daarom hebben we een landelijke dekking met technisch specialisten die 24/7 beschikbaar zijn. Afhankelijk van jouw wensen stellen we een passend servicepakket samen. Onze adviseurs helpen je hierbij graag. Interesse? Neem dan snel contact met ons op!