close

Proef nu

Vul hier jouw gegevens in en vraag een crazy good proefpakket aan!

Wat zijn Wonders?

Wonders zijn het betaalmiddel waarmee jij investeert in onze Wonderfarms. Dit bedrag komt bovenop de eerlijke prijs die wij betalen aan de boeren. Met elke aankoop koffie en thee spaar jij Wonders. Zo ontvang je per kilo koffie 8,33 Wonders. Deze kun jij inzetten in een project naar jouw keuze. Elke Wonder staat gelijk aan 6 cent*. Dit bedrag komt bovenop de prijs die wij aan de boer betalen. De prijs die wij aan onze boer betalen is zonder de wonders al tot 40% hoger dan de marktprijs! De Wonders zijn een donatie aan de boer en geen lening. Zo geven wij de boeren geen onnodige schulden.

De keuze in welk project jij wilt investeren is helemaal aan jou. Jouw keuze is niet permanent, want bij elke aankoop kun jij weer kiezen in welk project je jouw Wonders wilt investeren. Op jouw impact pagina krijg je vervolgens een overzicht hoeveel jij geïnvesteerd hebt en welke impact jij gemaakt hebt!

*Op 12 December 2023 hebben wij de waarde van 1 Wonder gewijzigd van 2 cent naar 6 cent. Dit hebben wij gedaan, omdat we hebben opgemerkt dat klanten bij de aankoop van producten vaak veel Wonders ontvingen, vooral bij grote bestellingen. Hierdoor hadden klanten soms honderden Wonders, wat voor hen verwarrend kon zijn.

Met deze wijziging wordt het aantal Wonders dat je ontvangt bij je aankoop duidelijker. We hebben de investering per product verder niet aangepast, dus je investeert nog steeds hetzelfde bedrag in de plantages als voorheen!

Wat doen de Wonders

Het doel van de We Wonder Company is om, samen met jou, alle 15 miljoen hectare koffie- en theeplantages om te bouwen tot Wonderfarms. Jouw Wonders zijn investeringen in het ombouwen van de plantages en daarmee draag jij direct bij aan de klimaat positieve missie.

Natuurlijk houden wij jou ook op de hoogte van wat er gebeurd met jou Wonder investeringen. Op onze Wonderfarms pagina kun jij alles vinden over onze projecten dus lees snel verder!

Bekijk de Wonderfarms

Hoe zet ik Wonders in

Bij het bestellen van Wonder Beans en Wonder Leaves ontvang jij Wonders. Deze kun je direct na je aankoop inzetten of via je persoonlijke impact dashboard. Wij leggen je hier uit hoe!

Stap 1: Ga je naar je persoonlijke impact dashboard
Stap 2: Klik op nog te investeren Wonders
Stap 3: Kies een van de projecten 
Stap 4: Wij houden jou op de hoogte van de projecten

Investeer jouw wonders