Hallo, hoe kunnen we je helpen?
close

Proef nu

Vul hier jouw gegevens in en vraag een crazy good proefpakket aan!

Hoe klimaat positief

De oplossing is simpel; de natuur haar werk laten doen. Want bomen en planten nemen CO2 op uit de lucht en slaan dit netjes op in de grond. Wereldwijd zijn er 15 miljoen hectare koffie- en theeplantages. Die dankzij nieuwe landbouwmethode tot 8x meer CO2 kunnen opnemen uit de lucht en om weer netjes opslaan in de grond. CO2 die anders onze planeet verder zou opwarmen. Ons doel; alle koffie- en theeplantages ombouwen tot CO2 slurpende Wonder Farms.

Ik wil deze koffie op kantoor Ik wil deze koffie thuis

Onze Wonder Farms

Jouw koffie en thee komt altijd van 100% biologische plantages. Geen ontbossing, geen pesticide of kunstmest. Sommige plantages zijn al volledig omgebouwd tot natuur. Andere plantages worden nu omgebouwd worden tot zo'n CO2-slurpende Wonder Farms. Wel zo gezond, voor jou en de wereld. Wij kopen onze koffie en thee in direct bij de boeren, hebben langetermijncontracten en betalen tot 40% meer. Zekerheid voor de boer, zekerheid van de beste kwaliteit voor jou. Meer weten over onze Wonder Farms? Klik hier.

Ik wil deze koffie op kantoor Ik wil deze koffie thuis

Lopende projecten

Om uiteindelijk alle 15 miljoen hectare koffie- en theeplantages om te bouwen naar CO2 slurpende Wonder Farms voeren wij constant meerdere projecten uit. Plantage voor plantage bouwen wij om. Samen met jou! Met iedere kop Wonder Beans koffie en Wonder Leaves thee draag jij hier aan bij. Maak jij impact. Bij aankoop ontvang je ‘Wonders’, een betaalmiddel voor onze CO2 slurpende projecten. Jij kiest in welke projecten je deze investeert via je persoonlijke dashboard. Meer weten over de lopende projecten? Klik hier.

Lees over onze projectaanpak

De projectaanpak heeft verschillen fases. Het begin altijd met het opnemen van de huidige situatie.
Daarna wordt er een plan van aanpak gemaakt, welke in fase daarna wordt toegepast. De aangepaste plantage moet dan groeien, waarbij de juiste verzorging hiervan essentieel is van het succes. Hiervoor trainen en ondersteunen wij de boeren. Na een aantal jaar wordt de impact gemeten, zoals op toegenomen CO2-opslag in de bodem en biomassa. Maar ook op biodiversiteit. Eventueel wordt het design dan nog verbeterd. Hierna volgt de laatste fase, de perfecte implementatie bij de plantage. Maar ook bij omliggende boeren. Die ook vanaf het begin nauw worden betrokken bij de ombouw naar CO2 slurpende Wonder Farm. Zodat ook zij enthousiast zijn en we uiteindelijk alle koffie- en theeboeren kunnen ondersteunen op deze klimaat positieve reis. Daarnaast planten wij bossen aan in verschillende oorsprong gebieden. Want wist jij dat er 41 miljoen bomen per dag worden gekapt. Bossen die ook CO2 opnemen uit de lucht en opslaan in de grond. Om echt klimaatpositief te zijn moeten we ook dit tegenaan.

Ik wil deze koffie op kantoor Ik wil deze koffie thuis